Marjo Pietilä
Eläinlääkäri

Sain väliaikaiset praktiikkaoikeudet syksyllä 2009 ja valmistuin eläinlääkäriksi keväällä 2010. Olen tämän jälkeen työskennellyt pieneläinpraktiikassa kahdella suuremmalla ja yhdellä pienellä, yhden eläinlääkärin ja hoitajan klinikalla, kunnes päätin perustaa oman klinikan Pirkkalaan.

Aiempana koulutuksena minulla on Bioanalyytikon koulutus, mistä on ollut paljon apua mm. laboratoriotuntemukseen ja -työskentelyyn. Lisäksi minulla on Biokemian sekä Solu- ja molekyylibiologian approbatur-opinnot Tampereen Yliopistosta.

Ammatillisena lisäkoulutuksena on mm. viralliset sydänkuunteluoikeudet, syventävä koulutus vatsaontelon ultraäänidiagnostiikkaan, sekä syventävä koulutus rintaontelon röntgendiagnostiikkaan. Käyn myös vuosittain eläinlääkäripäivien koulutustilaisuuksissa sekä yksittäisissä pienemmissä koulutuksissa (esim. lisäkoulutuksia ihosairauksiin ja sisätauteihin).

Ammatillisen kiinnostuksen kohteena on pääosin sisätaudit ja ihosairaudet, mutta teen myös esim. suuhuoltoja sekä pehmytosakirurgiaa.

Ihosairauksissa on ollut käytössä hyvällä menestyksellä Spectrum-allergiatestit sekä siedätyshoidot. Jokaiselle ihopotilaalle räätälöidään yksilöllinen suunnitelma, jolla ihon tilanne saadaan pysymään hallinnassa.

Perheeseeni kuuluu mies ja 11v. tyttö sekä Peppi-norwichinterrieri. Vapaa-ajallani puuhastelen perheen kanssa sekä puutarhassa ja jos aikaa riittää, niin saatanpa piipahtaa ratsastamassakin.

Eläinlääkintä ei ole minulle vain työ, vaan teen sitä täydellä sydämellä, pyrkien potilaan ja omistajan kannalta parhaaseen lopputulokseen.

 

Jasmine Pitkämäki
Klinikkaeläinhoitaja

Olen 34-vuotias Tampereella asusteleva klinikkaeläinhoitaja. Ensimmäisen kerran minut on voinut tavata Tassupaikassa vuonna 2019 harjoittelijana ja vuonna 2024 aloitin Tassupaikassa klinikkaeläinhoitajana.

Tällä hetkellä kotona pyörivät länsigöötanmaanpystykorva Dana, sekä fretit Rudi ja Juksu. Kaikenlaiset eläimet ovat kiehtoneet minua lapsesta asti ja työskentely eläinten kanssa on minulle sydämen asia. Harrastuksiini kuuluu lemmikkien kanssa puuhastelun lisäksi muun muassa videopelit ja kutominen.

Klinikallamme hoidan vastaanottovirkailijan töitä, avustan eläinlääkäriä toimenpiteissä ja huolehdin klinikan siisteydestä. Asiakkaat voivat varata lemmikeilleen aikoja minulle muun muassa kynsien leikkaukseen. Kynsiä leikkaan koirilta ja kissoilta, mutta myös esimerkiksi kaneilta ja marsuilta.

– Eläintenhoitaja, maataousalan perustutkinto 2019
– Klinikkaeläinhoitaja, eläintenhoidon ammattitutkinto 2023

 

Anni Liukkonen
Klinikkaeläinhoitaja

Anni pitää ajoittain erillisiä trimmaus- ja kynsipäiviä jatkossa! Ilmoitamme lisää myöhemmin!

 

 

Kuvien kopioiminen kielletty!