Marjo Pietilä
Eläinlääkäri

Sain väliaikaiset praktiikkaoikeudet syksyllä 2009 ja valmistuin eläinlääkäriksi keväällä 2010. Olen tämän jälkeen työskennellyt pieneläinpraktiikassa kahdella suuremmalla ja yhdellä pienellä, yhden eläinlääkärin ja hoitajan klinikalla, kunnes päätin perustaa oman klinikan Pirkkalaan.

Aiempana koulutuksena minulla on Bioanalyytikon koulutus, mistä on ollut paljon apua mm. laboratoriotuntemukseen ja -työskentelyyn. Lisäksi minulla on Biokemian sekä Solu- ja molekyylibiologian approbatur-opinnot Tampereen Yliopistosta.

Ammatillisena lisäkoulutuksena on mm. viralliset sydänkuunteluoikeudet, syventävä koulutus vatsaontelon ultraäänidiagnostiikkaan, sekä syventävä koulutus rintaontelon röntgendiagnostiikkaan. Käyn myös vuosittain eläinlääkäripäivien koulutustilaisuuksissa sekä yksittäisissä pienemmissä koulutuksissa (esim. lisäkoulutuksia ihosairauksiin ja sisätauteihin).

Ammatillisen kiinnostuksen kohteena on pääosin sisätaudit ja ihosairaudet, mutta teen myös esim. suuhuoltoja sekä pehmytosakirurgiaa.

Ihosairauksissa on ollut käytössä hyvällä menestyksellä Spectrum-allergiatestit sekä siedätyshoidot. Jokaiselle ihopotilaalle räätälöidään yksilöllinen suunnitelma, jolla ihon tilanne saadaan pysymään hallinnassa.

Perheeseeni kuuluu mies ja 6v. tyttö sekä 11v. Taika-norwichinterrieri. Vapaa-ajallani puuhastelen perheen kanssa sekä puutarhassa ja jos aikaa riittää, niin saatanpa piipahtaa ratsastamassakin.

Eläinlääkintä ei ole minulle vain työ, vaan teen sitä täydellä sydämellä, pyrkien potilaan ja omistajan kannalta parhaaseen lopputulokseen.

 

Anni Liukkonen
Pieneläinhoitaja

Olen 25-vuotias Noormarkusta Tampereella kotiutunut pieneläinhoitaja. Eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja niitä on minulla ollutkin lapsesta asti. Tällä hetkellä kotona töistä kotiin odottavat kaksi länsiylämaanterrieriä Nilla ja Nelli sekä afrikkalainen kääpiösiili Tauno.
Harrastuksiini kuuluu koiranäyttelyt ja koirien kanssa lenkkeily ja retkeily. Olen myös vuosia trimmannut koiria ja kissoja. Autan potilaita ja omistajia hymyssä suin ja suurella intohimolla. Hymyillään kun tavataan!

• Suorittanut pieneläinhoitaja tutkinnon 2015
• Trimmaaja vuodesta 2006